13 вересня 2024

Любіть Україну сповна, бо в світі єдина вона!

Україна! Для кожного українця це слово має особливе значення, бо за ним стоять історія, культура, традиції та боротьба за незалежність. Наша Батьківщина сьогодні, як ніколи, потребує любові, поваги, відданості, і ми та наші діти можемо забезпечити їй це своїми щоденними вчинками. Що ж означає бути українцем та який внесок може зробити звичайний школяр у розвиток і захист своєї країни розвідували учні початкової школи Іванівського ліцею №1 Іванівської селищної ради Херсонської області.
Вирушивши у патріотичну розвідку, одночасно з Херсонською обласною бібліотекою для дітей імені Дніпрової Чайки, присутні, відповідаючи на запитання кросворду, проаналізували, що Україна – це не просто територія між Карпатами і Дніпром, це – родина, дім, друзі, це – мова, яка звучить у повсюдному житті та в літературі, це – сильні, нескорені люди.
Ігри з буквами і словами, загадки-жарти та патріотична математика налаштували малечу на згуртовану і кмітливу роботу, підтримку один одного, на продуктивну діяльність навчального процесу, а найголовніше – на усвідомлення, що від вчинків, активної роботи і навчання кожного з них залежить не тільки особисте життя, але й доля усієї України.
Узагальненням патріотичної розвідки стало твердження – я і моя країна – Україна – це нерозривні слова, адже без кожного з нас не існуватиме сильної і незалежної держави. Ми всі – це Україна, її душа, її сьогодення і майбутнє і це майбутнє в наших руках.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік