06 вересня 2024

Читайте, діти, книжку — це чудово!

6 вересня традиційно відзначають міжнародний День читання книг. Дата покликана заохочувати дорослих та дітей читати. Цього дня можна придбати нову книгу, сходити до бібліотеки чи просто сісти й дочитати ту саму книгу, яка стоїть на полиці без діла. А ще краще коли бібліотекар приходить до тебе і тоді це не просто читання, а справжнє читацьке свято.
Ось так, на зустріч до юних херсонців завітала Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки, щоб разом з своїми читачами зануритися у віртуальну подорож «Життя – схоже на казку», де діти зустрілися з улюбленими героями, які феєрично переміщалися різними країнами Європи, вирішували складні життєві випробування, допомагали друзям і один одному, набуваючи життєвого досвіду, стійкості та наснаги.
Слідкуючи за перебігом подорожей у дитячих очах розгорялось полум’я цікавості та відвертого вподобання до героїв мандрів.
Казкова подорож через всю Європу створила можливість у кожній країні познайомитись з авторами улюблених казок, разом поспівчувати, порадіти і залишитися задоволеними, мандруючи різнокольоровими хмаринками своїх фантазій.
Казки завжди вчать відрізняти добро і зло, як дві крайнощі, що поєднуються між собою неосяжним спектром емоцій. Це відчувають читачі, поринаючи у казку, яка саме і створена, щоб виявити, що добре, а що погано, що є світло, а що – темрява.
Чудова вікторина з повітряними кульками, що завершила зустріч, наповнила приміщення сміхом, веселим змаганням, подарувала почуття задоволення та зарядила маленьких херсонців позитивом та натхненням на весь день.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік