05 вересня 2024

Єдині та непереможні

Новий навчальний рік для багатьох юних херсонців розпочався з онлайн уроку та знайомством з вчителями та учнями. Привітати з початком навчання до юних відвідувачів Дитячого простору «UNICEF. Херсон» з патріотичним нонстопом «Єдині та непереможні», завітали фахівці Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.
На початку заходу проговорили про незалежність й суверенність нашої держави та ролі у цьому українського воїнства, розуміння життєвої необхідності згуртованості нашої нації, прагнення брати активну участь у розбудові та зміцненні єдиної, цілісної держави та захисту її кордонів.
Гра - розминка «Так чи ні» та «Впізнай слово» допомогли дітям згадати історію, культуру та традиції нашої країни, а ще замислитися про те, що робить Україну особливою для кожного з нас.
В українських прислів'ях завжди приховано багато мудрості. Вони передають досвід наших предків і говорять про найважливіші цінності нашого народу і правильно скласти ті що розповідають про Україну запропонували у вікторині «Народ скаже, як за в’яже».
Не складним завданням була для учнів анаграма «Міста – герої України», де потрібно було вгадати назви цих міст.
Показали спритність та кмітливість у рухливих іграх «Снайпер», «Квач» та «Збережи кульку», а у грі на увагу «Запам’ятай-намалюй» проявили єдність та підтримку. Завершився захід руханкою та взаємними привітанням та побажанням в новому навчальному році.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік