27 вересня 2024

Ми поруч! Ми разом!

У сучасному світі, сповненому стресів і поспіху, люди все частіше шукають засоби для відновлення душевної рівноваги. Читання книг є одним із них, бо, відкривши книгу, завжди потрапляєш у паралельний реальному життю світ – світ героїв, пригод, загадок і мрій. Це своєрідний «перемикач», який допомагає відволіктися від повсякденних справ і клопотів, який має терапевтичний ефект.
На порозі Всеукраїнського дня бібліотек учні початкової школи НВК «Школа Гуманітарної праці», спілкуючись з працівниками молодшого відділу Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, насолоджувалися моментом єднання з книгою та бібліотекою, відпочивали від зовнішнього світу, але водночас працювали над своїм внутрішнім світом.
Читачі третього класу влаштували «втечу» у фантастичний світ пригод, під час якої занурилися у карколомний сюжет книги А. Сіяніки «Райдугони та маленький Сонько», стали частиною процесу примирення драконів, подорожували до інших вигаданих планет.
Малюкі 1-Б класу відчули на собі чаклунство книги та магію читання, через події відомих казок, навчалися цінувати дружбу, бути відважними та милосердними, шукати добро у кожній людині та вірити у дива.
А чомусики 2-Б класу вирішили дізнатися все про бібліотеки та Херсонську обласну бібліотеку для дітей імені Дніпрової Чайки зокрема. За допомогою віртуального туру, крок за кроком юні книголюби знайомилися з книгозбірнею, розкривали її секрети і таємниці, долали бібліотечні лабіринти, грали в інтерактивні ігри, знаходилися у постійному діалозі з бібліотекарем.
Всеукраїнський День бібліотек – це також День пізнання, який обов’язково відкриє двері до неосяжного світу знань, пригод та емоційної рівноваги, де кожен може відчути себе частиною цього неймовірного світу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік