17 вересня 2024

"Мандрівний хаб" у Великій Олександрівці

Фахівці Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки вирушили до Великоолександрівської громади в рамках програми «Мандрівний хаб стійкості», щоб підтримати та надихнути юних читачів. Найголовнішою метою подорожей є відновлення ментального здоров’я та патріотичне виховання маленьких мешканців деокупованих територій.
На початку заходів відвідувачів привітали представники ОВА, а артисти та музиканти подарували музичні й танцювальні номери, які підняли настрій та надихнули всіх присутніх.
Юних відвідувачів запросили випробувати свої сили та продемонструвати знання в захоплюючій інтелектуальній грі «Лицарі Таврійського краю» з серії «Ігри патріотів Херсонщини». Об'єднавшись у дві команди, хлопці та дівчата розпочали змагання, відповідаючи на запитання різних категорій. Учасники з легкістю визначили козацькі страви, відрізнили їхній одяг, розповіли про бойові атрибути та мистецькі твори.
Завдяки таким заходам, як «Мандрівний хаб стійкості», юні мешканці деокупованих територій не лише отримують психологічну підтримку, але й мають змогу поглибити свої знання про історію та культуру рідного краю. Це сприяє зміцненню їхнього патріотичного духу та допомагає відновити почуття єдності і гордості за свою країну.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік