03 вересня 2024

З вірою в Україну: крок у майбутнє

Початок нового навчального року став днем бібліотечної єдності під назвою «З вірою в Україну: Крок у майбутнє». На цю подію завітали учні 2-3класів Опорного закладу «Академічний ліцей» Скадовської міської ради та учні 3-4 класів Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №12 з поглибленим вивченням французької мови які з радістю приєдналися до заходу, організованого бібліотекарами Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.
Зустріч була наповнена глибоким змістом і патріотичним настроєм, спрямованим на підтримку в серцях дітей віри в силу й велич України.
Учасники не тільки відчули єднання зі своєю країною, але й мали можливість поглибити свої знання про її історію та культуру. Кожна активність сприяла формуванню в учнів почуття гордості за Україну та її народ. Бібліотекарі створили атмосферу, де кожен учень міг відчути свою значущість та підтримку з боку однолітків.
Протягом заходу учасники пригадали основні державні й народні символи України, долучившись до веселої вікторини з загадками. Діти охоче ділилися своїми думками про те, за що вони люблять свою країну, і це додало особливої теплоти зустрічі.
В інтерактивній грі «Мова – душа країни» учні з легкістю впізнавали й називали зображення українськими словами, а також складали прислів'я про Україну, що допомогло їм ще більше зануритися в рідну культуру та її багатства.
Не обійшлося й без активних руханок, таких як «Так/Н», «Я/неЯ», які сприяли розвитку уважності, зміцненню літніх спогадів і плавно переходили до теми навчання. Діти згадали основні правила шкільного життя, а також із задоволенням збирали портфель до школи.
На завершення кожен учень отримав своє персональне передбачення на навчальний рік, що додало особливого настрою та впевненості в майбутніх досягненнях.
Цей день став яскравим кроком на шляху до нових знань і перемог, зміцнив віру в себе та в Україну.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік