01 вересня 2024

Ключі до свята знань

От і скінчилося ще одне сповнене веселощів і радості літо. Настав час знову вирушати у захопливу мандрівку дивовижною Країною знань. Справжнє шкільне свято – День знань відкрило для кожного осяйну і нелегку дорогу до нових злетів. Війна росії проти України перекреслила багато важливих урочистостей і планів для людей різного віку. Але, незважаючи на це, життя триває і першого вересня в Україні святкують Перший дзвоник і День знань.
У День знань, Херсонська обласна бібліотека для дітей влаштувала для маленьких жителів селища Інженерне захопливий майстер-клас «Ключі до свята знань». Захід був натхненний «Великою книгою знань» – енциклопедією, що відкриває двері до безмежного світу інформації та мудрості.
Бібліотекар разом з дітьми створили символічні золоті «ключики до знань» із кольорового картону, які уособлювали доступ до скарбниці знань, описаних у книзі.
Цей майстер-клас не тільки дав дітям можливість творчо проявити себе, але й підштовхнув їх до зацікавлення знаннями та самоосвітою. Завдяки «Великій книзі знань» і таким символічним «ключикам», кожна дитина відчула, що знання – це справжній скарб, доступ до якого тепер у їхніх руках.
Наостанок, бібліотекар привітала школярів з Днем знань і побажала, всім вчитися так, щоб ними пишалися батьки і рідна школа, щоб усі школярі могли стати гідними громадянами нашої країни.
Терпіння, завзяття, наполегливості вам на шляху до поставленої мети. Хай вам щастить, маленькі мешканці, маленького селища Інженерне!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік