18 вересня 2024

Казкові мандри

Чи доводилось вам спостерігати за дитиною, коли вона слухає цікаву казку, яку їй виразно читає хтось із дорослих?
Казка розбурхує уяву дитини, і вона поринає у незвіданий, фантастичний світ, що зовсім несхожий зі звичною реальністю. Це світ, у якому все можливе. Дівчатка часто ототожнюють себе з красунями-принцесами з пишним волоссям, а хлопчики згадують, що в них є булава, як у головного героя- лицаря, і з цією булавою вони теж можуть переможно боротися, відстоюючи добро проти злих сил.
Висвітлюючи такий шлях, вибудуваний з мозаїки дитячих мрій та сподівань, Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки зустрілася зі своїми читачами, щоб поринути у віртуальний світ фантастичних подорожей по країнах Європи.
Діти познайомились з авторами улюблених казок та зустрілись з казковими героями цих країн, які вчиняли добрі справи, вчилися розумінню, як дружити, співчувати та допомагати. Пригоди, що випали на долю героїв казки, підштовхнули учасників зустрічі замислитись над ситуаціями, погодитись чи сумніватись над шляхами, які вибирають казкові герої.
Захват та посмішки юних читачів розквітали дитячим сміхом під час вікторини, а повітряні кульки подарували частку казковості, захопивши дитячі фантазії у повітряну далечінь.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік