30 вересня 2024

Рецепт успіху від письменника Василя Загороднюка. Відкритий урок читання

Привернути увагу дітей до читання, надихнути їх на літературні відкриття та надати можливість поспілкуватися з відомими особистостями, успішними й талановитими людьми — мета Відкритих уроків читання. Адже такі зустрічі з письменниками, представниками місцевого самоврядування та успішними людьми, стають джерелом мотивації для юних читачів, формуючи у кожного бажання розвиватися та пізнавати світ через книги.
На такий Відкритий урок читання фахівці Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки запросили учнів 3-4 класів Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №54 з поглибленим вивченням іспанської та інших іноземних мов та учнів Херсонського навчально-виховного комплексу "Дошкільний навчальний заклад – спеціалізованої школи з поглибленим вивченням англійської мови І ступеня - гімназія" №56, організувавши зустріч із відомим українським письменником Василем Степановичем Загороднюком.
Василь Загороднюк - член Національної спілки письменників України, голова Херсонської обласної організації НСПУ, голова літературної студії ім. Василя Вишиваного при Херсонському державному університеті. Під час спілкування письменник поділився з дітьми секретами створення персонажів, які здатні зачарувати читача з першої до останньої сторінки, розповів про процес народження своїх літературних героїв, розкрив деталі того, як у його творах оживають характери, сповнені емоцій та пригод.
Діти із захопленням слухали про те, де автор черпає натхнення для своїх історій і що стає поштовхом до їх створення. Особливу увагу привернули історії з життя письменника, у яких реальні події та люди, втілилися у сюжеті його творів.

Цікаві розповіді від гостя, чергувались з інтерактивними іграми, які допомогли чиачам ще глибше зануритися у дивовижний світ літератури та творчості.
Зустріч із Василем Загороднюком стала незабутньою подією для юних читачів, надихнувши їх на нові літературні відкриття та читацькі звершення.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік