02 вересня 2024

Україна в серці – перемога в душі!

Кожен початок нового навчального року настає з особливого моменту – першого уроку, який є своєрідним ритуалом, що символізує наступний виток, нові надії та можливості. І це означає не тільки знайомство з новим матеріалом, вчителем чи однолітками, це своєрідний старт, який налаштовує учнів на весь рік вперед до серйозної праці, уваги, зусиль і терпіння.
Перший урок обов’язково повинен бути присвячений визначній темі, котра має надихнути дітей на дещо важливе, викликати інтерес, пробудити бажання дізнаватися більше. Саме з цього приводу працівники молодшого відділу Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки запросили низку херсонських шкіл взяти участь у шкільному патріотичному марші під назвою – Україна в серці – перемога в душі!
До цієї події долучилися учні 2- класу Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №44, учні 2 – А класу Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №54 з поглибленим вивченням іспанської та інших іноземних мов, учні 4 – А Херсонського НВК№56 та учні 3 – А Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №50 імені Романа Набєгова.
Святкова «хода» розпочалася із обговорення важливого питання – як почуває себе сьогодні сучасний учень, який в нього настрій та емоційний стан, чи відкрит він до навчання та розвитку.
Далі, розв’язавши кросворд, присутні знайшли закодоване слово, потім виконували вправу «Україна в одному слові», після, до малюнків додавали прикметники і розкривали поняття – «Україна сьогодні», грали у гру «Пошук символу», яка за допомогою пазлів, дала змогу з’ясувати, що означає той чи інший символ.
Та найголовнішою стала практика із заголовком «Україна і Я», під час якої хлопчики та дівчатка міркували – що вони можуть зараз зробити для своєї країни в цей непростий, складний і важкий час, як маленькі патріоти мають наблизити свій край до перемоги.
Отже, зі святом вас, наші маленькі читачі, з початком нового навчального року! Натхнення вам, побільше цікавих уроків і вірних друзів. Нехай цей учбовий рік буде наповнений досягненнями, радістю від нових знань та позитивних вражень, особистими тріумфами і нашою спільною перемогою!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік